GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

Wandel- en fietsroutes

Meerveld is een klein dorpje in de gemeente Apeldoorn met ongeveer 400 inwoners, grotendeels gelegen aan één hoofdweg met enkele zijwegen. Het dorp wordt grotendeels omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en natuurpark De Hoge Veluwe. Hier kunnen veel fiets- en wandelroutes gemaakt worden in een variërende omgeving, waarbij de gebieden direct om Meerveld minstens zo interessant zijn om te bezoeken als het officiële natuurpark De Hoge Veluwe. Heeft u uw fiets mee? U kunt ze parkeren in onze fietsenstalling met oplaadpunten. 

uddel heideveld- garderen camping meerveld garderen

MEERVELDERBOS/ UDDELSE BUURTVELD

9 km = ..3½ uur

Ten zuiden van Uddel, op de flank van de oostelijke stuwwal van de Veluwe,
ligt een schitterend Veluws landschap, met mooie oude beukenbossen en
uitgestrekte heidevelden. Bekijk de route via onderstaande button.

Zoek een mooie wandel- of fietsroute

In de buurt

Zoek en vind hier routes die anderen met je willen delen. Leuke en lange routes of een eenvoudig rondje zomaar door het bos of door de polder. Bekijk ze en voeg ze toe aan je eigen lijst. Naast de lijstweergave kun je de routes ook op de kaart zoeken.

fietsroute anwb- garderen camping meerveld garderen
sprielderbos- camping meerveld garderen

10 beste fietsroutes

Fietsroutes in Boswachterij Speulder en Sprielderbos

Met zoveel opties voor fietsroutes in Boswachterij Speulder En Sprielderbos, is het moeilijk te weten waar te beginnen. Daarom hebben wij de top 13 routes voor je verzameld in de buurt van dit natuurpark. Dus, waar wacht je nog op?  Via onderstaande groene knop vind u de perfecte fietsroutes in Boswachterij Speulder En Sprielderbos.

Mooie wandelroutes

Wandelroute in Boswachterij Speulder en Sprielderbos

Op zoek naar een wandelroute in Boswachterij Speulder En Sprielderbos? Bekijk dan hier de verzameling routes rond dit prachtige natuurpark in Gelderland. Dit is een selectie van 10 wandelpaden in Boswachterij Speulder En Sprielderbos – je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen en op pad te gaan. Klik op onderstaande button.

speulderbos - camping meerveld garderen
veluwespecialist fietsverhuur garderen - camping meerveld garderen

Huur een fiets, e-bike, bakfiets

Fietsroutes op de Veluwe

Vanaf de Veluwe Specialist vestigingen in Garderen, Harderwijk, Hoenderloo, Otterlo en Uddel zijn verschillende fietsroutes ideaal te starten. Dit is namelijk midden op de Veluwe tussen alle knooppunten in. Huur hier een E-bikebakfiets of normale versnellingsfiets en geniet van de Veluwe met een prachtige fietstocht. Klik hieronder op de button voor de verhuur.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?