GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

caravan of pipowagen te huur

Heeft u zelf geen camper, caravan of tent maar wilt u graag eens kamperen? kijk voor de mogelijkheden

Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u graag eens kamperen? Het huren van één van onze ingerichte caravans behoort ook tot de mogelijkheden.

Rust, ruimte en veel bos. Wandel of fiets door de mooie omgeving met 1 van onze wandel of fietsroutes die voor je klaar liggen in het ‘praothuuske’. Direct gelegen aan het klompenpad, 2,5 kilometer van de molen van Garderen. Bezoek daar de beeldentuin of iets verder Paleis het Loo. Een visje eten in Harderwijk of Elburg. Lekker shoppen in Apeldoorn? Of blijf relax zitten bij de pipowagen en pak een boek uit onze grote boekenkast. 

20220602_1713131_bewerkt-1

onze pipowagen huren?

Primitief maar van alle gemakken voorzien voor 2 personen

Laat je in de ochtend wakker maken door het prachtige gezang van vroege vogels. Lekker even ontspannen in een kneuterige pipowagen. Gelegen op een rustige plaats van onze gemoedelijke minicamping. Gezellig ingericht met een tafel en 2 stoelen, een 2 persoons bedstee met opgemaakt bed. Een klein keukentje met gasfornuis en koelkast. Nespresso koffiemachine of zelf water koken met de waterkoker en zelf op je koffie gieten. Voldoende serviesgoed. Als je de houten veranda opstap dan weet je het al. Dit wordt een bijzondere ervaring! Openslaande deuren aan voor en achterkant van de pipowagen. Zodat je vanuit je bed lekker kun genieten van het vrije uitzicht. Daarnaast maak je gebruik van ons mooie sanitair gebouw.

 

Pipowagen 2 personen is te huur vanaf € 75,- p.n. 

Een overnachting cadeau geven? Dat kan met onze tegoedbon!

caravan met voortent huren?

2 personen

Wilt u kamperen? Maar beschikt u niet over een camper, caravan of tent? Op Camping Meerveld kunt u een ingerichte caravan met voortent huren. De caravan is compleet kampeer klaar, waardoor u er gelijk in kan stappen en genieten. Je hoeft alleen je boodschappen, kleding en slaapspullen mee te nemen en het kamperen kan beginnen!

Beddengoed zelf meenemen of bijboeken voor € 10,-

exclusief toeristenbelasting

Ingerichte caravan met voortent (2pers.) € 55,- p. enkele nacht, € 40,- p.n. voor hele week (all-in prijs)

 

caravan te huur - Camping en kampeerboerderij meerveld

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?