GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

activiteiten camping meerveld garderen

activiteiten op de camping

Er zijn talrijke sport en spel mogelijkheden aanwezig op ons ruime terrein. Lekker racen op de skelters, springen op de trampoline, voetballen, volleyballen, tafeltennis, tafelvoetbal of maakt een vuurtje in onze kampvuurkuil. Het bos bevindt zich aangrenzend aan ons terrein, perfect voor bijvoorbeeld een potje levend stratego of een spannende avondwandeling. Het is allemaal mogelijk bij ons.

 

racen op onze skelters

Bij de camping

Wat is nou leuker dan racen op een skelter? Het verhoogd niet alleen het plezier van een kind maar het verbeterd ook de motoriek en de beenspieren van een kind. Kom en ontdek de skelter op de camping!

van harte welkom - Camping en kampeerboerderij meerveld
kampeerboerderij meerveld - plezier

voetballen

Op het veld of de voetbaltafel

Lekker een potje voetballen! Lekker op het veld of de voetbaltafel. Leef je uit!

volleyballen

Vang de bal

Ben je een liefhebber van volleyballen?  Een unieke kans om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken in een vriendelijke, sportieve sfeer. Het veld is verdeeld in 2 gelijke helften en het net is tussen 2 palen gespannen in het midden van het veld. 

kampeerboerderij meerveld - kampeerveld
kampeerboerderij meerveld - plezier

tafeltennis

Sla met het balletje

Geniet jij er ook van om van je tegenstander te winnen? Sla met je batje een hol balletjes heen en weer over een tafel met een net in het midden.  Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

kampvuur

Sfeer en warmte

De gezellige sfeer van het vuur. Het zorgt voor licht en warmte. De geur van gebakken broodjes bij het kampvuur. Wie geniet hier niet van? Traditioneel wordt er rond een kampvuur gezongen, op instrumenten gespeeld of worden er verhalen verteld.

Jeu de boules camping Meerveld - Garderen

jeu de boule

Werp de bal

‘S avonds wordt er regelmatig een potje jeu de boules of biljart gespeeld.

trampoline springen en schommelen

Spring en zweef

Spring en maak de mooiste capriolen op onze trampoline. In de lucht maak je sprongen, draaien en overslagen, landt weer en begin opnieuw of maakt gebruik van onze schommels.

kampeerboerderij meerveld - groepsaccomodatie1
boekenkast - camping en kampeerboerderij meerveld garderen

In ons 'praathuuske'

± 16 kilometer

Op onze camping bevindt zich het gezellige “Praathuuske” voor eventuele regenachtige dagen. Op de vrijdag kunt u er regelmatig terecht voor het borrel- of soepuurtje. Daarnaast is de boekenkast er overvol en vind u er gezelschapsspellen voor jong en oud.

Paard, hond of kat mee?

Welkom

Ook uw paard kan mee op vakantie in de wei of in een van de te huren paardenboxen. Uw hond of uw kat zijn ook welkom.

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?