Garderensemolenweg 77 3888NA Uddel

Camping Meerveld

Bij ons op de camping kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte op ons ruime kampeerterrein. Voor de kinderen zijn er diverse mogelijkheden om zich te vermaken. Ook zijn er in de omgeving diverse activiteiten.

Camping

In 1970 zijn onze ouders begonnen met een kleinschalig gemengd boeren familiebedrijf en een kampeerboerderij. In 1972 hebben ze het uitgebreid met een SVR camping. Na die tijd zijn we flink gegroeid en is er veel veranderd en verbouwd. In 2015 zijn wij, Nico & Edith Groeneveld, van start gegaan met een nieuwe uitdaging, en hebben de camping en groepsaccommodatie overgenomen. Wij hopen u met veel enthousiasme te mogen verwelkomen de komende jaren.

Te huur

Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u toch graag bij ons op vakantie? Geen probleem onze camping heeft een caravan voor u ter beschikking compleet met servies en beddengoed.
Prijzen op aanvraag

Tarieven

Aankomst en vertek:

Aankomst na 13:00
Vetrek voor 12:00
Geen aankomst op Zondag.

Afwijkende tijden in overleg.

Gasten en bezoekers mogen de auto parkeren op het parkeerterrein. Deze mag niet op de camping staan.

Gratis Wifi op de gehele camping.

10 amp stroom.

Tarieven Camping "Meerveld" 2023 Prijs
1 persoon + caravan/camper per nacht € 17,- SVR leden (niet SVR leden betalen 2,50 pn extra)
2 personen + caravan/camper per nacht € 22,50- SVR leden (niet SVR leden betalen 2,50 pn extra)
Weekend 2 pers + caravan/camper (vr na 13u t/m zondag hele dag) € 50,-
1 persoon + trekkerstentje € 12,50-
Extra persoon per nacht € 5,50
Bezoekers € 2,-

Omgeving

Meerveld is een klein dorpje in de gemeente Apeldoorn met ongeveer 400 inwoners, grotendeels gelegen aan één hoofdweg met enkele zijwegen. Het dorp wordt grotendeels omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en natuurpark De Hoge Veluwe. Hier kunnen veel fiets- en wandelroutes gemaakt worden in een variërende omgeving, waarbij de gebieden direct om Meerveld minstens zo interessant zijn om te bezoeken als het officiële natuurpark De Hoge Veluwe.

Rondom Meerveld is er vooral veel landbouw te vinden. Meerveld is gelegen nabij Uddel en de N302 (Meervelderweg) en bestaat voor het grootste deel uit het Kroondomein Meervelder Bos. Nabij Meerveld is een legerbasis gevestigd. Het gehucht is te bereiken met het openbaar vervoer. Verder ligt ook Garderen op korte afstand van het bewoonde gebied van Meerveld. Apeldoorn is de dichtstbijzijnde grote stad.

Wilt u een dagje uit in de omgeving met of zonder kinderen? Er zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de nabije omgeving.

Zie onze foto's

Neem contact met ons op

Camping Meerveld (Uddel)

Garderensemolenweg 77
3888NA Uddel

0577-456372 0683052721