GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

Vanaf uw kampeerplaats geniet u vanuit uw luie stoel van het groene hart van Nederland.

Onze camping ligt op een rustige plaats midden tussen de bossen van de Veluwe, waar u kunt genieten van vrij uitzicht over de landerijen. Er is voldoende mogelijkheid om heerlijk te fietsen en te wandelen. 

t groene veld kamperen garderen - meerveld

Op de camping

Geniet met volle teugen

Bij camping Meerveld bent u van harte welkom met uw caravan, camper of tent op één van onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Wij zijn voorzien van een prachtig kampeerveld het ’t Groene veld. Op ons campingterrein heeft u ruime keus uit zon of schaduw plaatsen.

Laat de stress van alledag achter u en geniet van de rust op onze camping. Ontdek de talloze fiets- en wandelpaden die door de omliggende bossen slingeren. Bij ons draait het om ontspanning en plezier, met weinig regels maar toch alles goed geregeld. Of u nu komt voor een kort uitstapje of een langer verblijf, wij staan klaar om uw ervaring onvergetelijk te maken. Periodiek organiseren we een camping-BBQ of fietstocht.

Voel u thuis op onze camping, zoek zelf uw kampeerplaatsje uit bij aankomst!

Onze speciale camperplaatsen

Pak uw camper in en zet koers naar Camping Meerveld…

Ontdek de vrijheid van reizen met uw eigen camper en laat ons uw volgende bestemming zijn! Bij onze camping verwelkomen we met open armen avonturiers zoals u, laat u verrassen door de rustige sfeer en de natuurlijke pracht die onze camping biedt.

Camperplaatsen zijn speciaal ingerichte plaatsen aan de zijkant van de camping. Twee parallele rijen graskeien zorgen voor stabiliteit, de plaatsen zijn voorzien van stroom en beschikken tevens over zowel een watertappunt als ook een plek om vuil water te lozen. Het is uiteraard voldoende ruimte om een luifel aan uw camper te bevestigen. Elke plek beschikt 10 ampère stroom. Als u toch liever op het kampeerveld staat is dat geen enkel probleem.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze camping!

bloemen op kampeerveld garderen
2703_bewerkt-1

Sanitaire voorzieningen

Na het eten eerst het vaatje én even genieten van een praatje!

Na een heerlijke maaltijd rest nog de afwas. Geen zorgen! Maak gebruik van onze overdekte afwasruimte bij het sanitairgebouw.

Op onze camping vindt u tevens comfortabele toiletten en douches in ons prachtige sanitairgebouw. En het beste nieuws? Geen gedoe met muntjes voor de douches!

Heeft u wat wasgoed dat een opfrisbeurt nodig heeft? Maak dan gerust gebruik van onze wasmachine.

Faciliteiten

Op de camping

 • Speciale camperplaatsen
 • Gratis wifi
 • 10 ampère stroom & meerdere watertappunten
 • Speelplaats met o.a. trampoline, schommel
 • ‘Praothuuske’ met o.a. boekenkast, ruilkast, tv, airhockey, informatieboeken etc.
 • Paard stallen + bed
 • Jeu de boules
 • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
 • Rondom de camping zijn er wandel- fietstochten
 • Een dagje uit naar de beeldentuin, fonteijn enz.
 • Caravan winterstalling
jeu de boules op camping meerveld

Fotogalerij

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-23 om 15.45.02_dfa687de

"Praothuuske"

Voor jong, oud en huisdier

Op onze camping bevindt zich het gezellige “Praothuuske” voor eventuele regenachtige dagen. Op de vrijdag kunt u er regelmatig terecht voor het borrel- of soepuurtje. Daarnaast is de boekenkast er overvol en vind u er gezelschapsspellen voor jong en oud. Ruilkast, TV, airhockey, info over de omgeving en fietsroutes.

Er zijn speeltoestellen, skelters en er is een trampoline voor de (klein) kinderen aanwezig. Ook uw paard kan mee op vakantie in de wei of in een van de te huren paardenboxen. Uw hond of uw kat zijn ook welkom. Daarnaast is het gehele terrein voorzien van gratis Wifi. 

Te huur

Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u toch graag bij ons op vakantie?

Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u graag eens kamperen? Het huren van onze ingerichte caravan met voortent, pipowagen of chalet behoort ook tot de mogelijkheden.

pipowagen klein te huur

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

winterstalling voor uw caravan?

In de wintermaanden zorgen we graag voor een veilig plekje voor uw caravan…

Heeft u geen ruimte rondom uw woning om een caravan de stallen? Bij ons is die ruimte er genoeg. 

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?